ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح از خدمت‌رسانی به مردم غافل نمی‌شوند| قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) رویکرد منفعت مالی ندارد

  • کد خبر: ۱۲۴۵۹۳
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح از خدمت‌رسانی به مردم غافل نمی‌شوند| قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) رویکرد منفعت مالی ندارد
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: به واسطه تعهدی که در حوزه تأمین نیاز‌های بخش دفاعی کشور داریم، در خدمت دفاع از کشور خواهیم بود و در عین حال از خدمت‌رسانی به مردم غافل نمی‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح پس از بازدید از پروژه ملی ساخت پتروپالایشگاه مهر خلیج فارس در جمع مهندسان و کارکنان پروژه اظهار داشت: حقیقتاً اینکه نیرو‌های مسلح در کنار مسئولیت اصلی خود که دفاع و امنیت کشور است، وارد فعالیت‌های کمک و خدمت‌رسانی به مردم می‌شوند، جایگاه ارزشمندی دارد، در عین حال واقعیت این است که بیشتر توانمان برای دفاع و امنیت کشور بکار می‌رود، اما همان‌طور که در اصل ۱۴۷ قانون اساسی و نیز در تدابیر فرماندهی معظم کل قوا وجود دارد، نیرو‌های مسلح مکلف هستند که در زمان صلح با امکانات خویش به کمک توسعه کشور و به کمک دولت و مردم بیایند.

وی اقدامات ارزشمند و پرافتخار قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در انجام کار‌های بزرگ در کشور را محصول جسارت در پذیرش مسئولیت‌ها، ورود به فناوری‌ها و علوم جدید و تربیت نسل جدیدی از نیرو‌های جوان با ایمان کشور دانست که در یک بستر سازمانی، قدرت خطرپذیری و جرأت بالایی یافته و مهیای کار‌های بزرگ می‌شوند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، شجاعت، جسارت و ایستادگی را از ویژگی‌های کار در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) برشمرد و بیان کرد: چنین ویژگی در کار و عمل از انتظارات رهبر معظم انقلاب اسلامی از نیرو‌های مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که علاوه بر دقت، ظرافت، صحت و استحکام در کار در بُعد مسائل معنوی و انسانی نیز مسئولیت‌های سنگینی برعهده دارید که باید همواره در تربیت، پرورش و مراقبت از دین و ایمان و اعتقاد و انقلابی‌گری نیز پیشتاز باشید.

وی با تاکید بر لزوم ارتقای معنویت توأم با رشد علمی و فنی در میان نیرو‌ها، در بخش دیگری از اظهارات خود عنوان کرد: در بسیاری از کشور‌ها نیز نیرو‌های مسلح، کار‌های بزرگ را عهده‌دار می‌شوند که ازجمله می‌توان به نیرو‌های مسلح چین، ترکیه و پاکستان و... اشاره کرد که بازوان توانمندی برای نظام حکمرانی آن کشور محسوب می‌شوند و من همواره در جلسات با واحد‌های سازندگی سپاه و مجموعه «قرب» این انتظار را مطرح کرده‌ام که ما نیرو‌های مسلح به واسطه تعهدی که در حوزه تأمین نیاز‌های بخش دفاعی کشور داریم، امکانات‌مان به آن سمت گسیل داده می‌شود و در خدمت دفاع از کشور خواهیم بود و این را نباید هرگز فراموش کنیم، در عین حال از خدمت‌رسانی به مردم غافل نمی‌شویم.

سرلشکر باقری به مسئولیت‌های سنگین و خطیر سپاه در دفاع از امنیت کشور در نقش‌آفرینی‌های موفق و غرورانگیز آن اشاره کرد و با تشریح فلسفه و رویکرد‌های حضور آن در عرضه سازندگی و پاسخ به نیاز‌های کشور در عرصه‌های غیر دفاعی و نظامی افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) رویکرد منفعت مالی ندارد و وارد پروژه‌هایی می‌شود که گره‌ای از کار مردم و کشور بگشایید که تولید بنزین و گازوییل و مشارکت در آب‌رسانی و... نیز از جمله این گره‌گشایی‌هاست.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، تلاش برای محرومیت‌زدایی را زکات فعالیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) دانست و تأکید کرد: در رفع محرومیت‌ها هرچه می‌توانید به یاری مردم بشتابید.

وی نیت خود از بازدید از پروژه مهر خلیج فارس را نیز قدردانی از مدیران و دست‌اندرکاران پروژه دانست و گفت: قدر این کار بزرگ را می‌دانیم و ان‌شاءالله با دلسوزی آن را به انجام و فرجام برسانید؛ زیرا ضرورت دارد که روند تولید فرآورده در کشورمان با جدیت ادامه و رشد پیدا کند و شبیه آنچه در حوزه نفت و ستاره خلیج فارس در ایجاد خودکفایی در تولید بنزین برای کشورمان رخ داد، در این حوزه نیز این افتخار را تکرار کنید.

سرلشکر باقری مهندسان و کارگران حاضر در این پروژه را شبیه رزمنده در سنگر خواند و عنوان کرد: شما از جهت نیت، اخلاص، سخت‌کوشی و... خود را جدای از رزمندگان در آب‌ها و مرز‌ها ندانید و به خدمت خود در تمامی ابعاد با رعایت موازین مربوطه ادامه دهید.

بنابراین گزارش، پتروپالایشگاه مهر خلیج فارس در ۱۳ کیلومتری غرب شهر بندرعباس و در مجاورت با پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس در دست ساخت است و به گفته سردار «هوش‌السادات» فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) سپاه پاسداران بیش از ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. این پروژه قادر است تا با تکمیل در دو فاز روزانه ۱۳ میلیون لیتر بنزین، سه میلیون لیتر گازوییل، یک میلیون لیتر نفت سفید و هزار و ۱۸۰ تن گاز مایع تولید کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->